Dolce & Gabanna

D&G the one men Apa de Toaleta 150ml

Cod Produs: 3423473021216

Caracteristici:

Note de varf: coriandru, grapefruit, busuioc. Note de mijloc: ghimbir, floare de portocal, cardamom.
Note de baza: ambra, cedru, tutun.
The One for Men este un parfum senzual, picant, oriental dezvoltat pe armonia tutunului cu note de bază rafinate de cardamom, ghimbir, lemn de cedru și acord de condimente citrice.
Casa de design: Dolce & Gabbana. Numele parfumului: The One Men.

Parfumurile de nișă reprezintă vârful rafinamentului olfactiv, aducând în prim-plan arome inovatoare și calitatea excepțională a ingredientelor. Aceste creații parfumate sunt caracterizate de producția limitată, atenția la detalii și unicitatea fiecărui flacon.

Ingrediente de Calitate Superioară

Parfumurile originale de nișă se disting prin utilizarea ingredientelor rare și prețioase, extrase cu grijă pentru a obține arome de cea mai înaltă calitate.

Creații Unice și Inovatoare

Parfumierii de nișă își exprimă creativitatea în mod liber, creând arome inovatoare și neconvenționale, adesea puse în valoare de concepte artistice sau narative.

Producție Limitată

Produse în cantități mici, parfumurile de nișă păstrează un caracter exclusivist. Acest fapt conferă posesorului un sentiment de autenticitate și raritate.

Alegerea unui parfum de nișă devine astfel o expresie personală a stilului și gusturilor individuale.

Alege Parfumul D&G the one men Apa de Toaleta 150ml produs original. Cumpara la pretul de 561 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Parfum de nișă. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading