Abercrombie first instinct wom Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 0085715163158

Caracteristici:

Abercrombie first instinct women Apa de Parfum 100 ml este un parfum captivant și seducător pentru femei. Compoziția sa conține un amestec echilibrat de ingrediente dulci și proaspete, senzuale și capricioase. Grapefruitul și fructul pasiunii în tonuri superioare se potrivesc bine cu magnolia albă înflorită. Inima apei parfumate ascunde o floare magică de portocală și esența îmbătătoare a unei orhidee de catifea. Baza parfumului First Instinct este o boabă tonka jucăușă și dulce, care completează acordul de chihlimbar.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Abercrombie first instinct wom Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 261 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading