Valentino voice alive Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 3614273073899

Caracteristici:

Acest parfum este o constructie armonioasa asemenea unui buchet floral radial, irezistibil si puternic prin surprizatorul acord de muschi- cristal.
Voce Viva este o oda adusa feminitatii multi-fatetate Valentino.

COLOR: Parfumul se deschide cu note de top colorate si spumoase - Bergamota din Italia, temperat de mandarina dulce, suculenta.
COUTURE: Un buchet opulent prezent in notele de mijloc in care alura couture este sugerata prin aroma absolutului de flori de portocal si Gardenia.
COOL: Notele de baza au un element surpiza: neasteptatele note de muschi – cristal ce aduc intensitate, mordernitate. Vanilia invaluie totul, transformand parfumul intr-unul irezistibil.
STICLA Design-ul sticlei urmareste principiile feminitaii Voce Viva si a casei Valentino. Peretii grosi de sticla, forma patrata, minimala, decorata pe laterale permite luminii ce trece prin parfumul cu o nuanta usor aurie sa foremeze o raza in forma literei V. Decoratiile stil Rockstud de pe capac si guler marcheaza personalitatea edgy, moderna. ”Crezul meu este ca astazi puterea este a celor ce pot transmite emotii” – Pierpaolo Piccioli, Director Creativ Maison Valentino.
Note de varf: Bergamota, Mandarina roșie
Note de mijloc: Gardenie, Floare de portocal
Note de baza: Vanilie

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Valentino voice alive Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 894 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading