Perris rose de taif Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 0652685260103

Caracteristici:

FAMILIA OLFACTIVĂ: florală
Note de varf: lamaie, nucsoara, muscata
Note de inima: ulei de trandafir Taïf
Note de baza: Absolut de trandafir de Damasc
Luca Maffei creat în 2014
Comoară ascunsă în cel mai vechi dintre orașe (Taïf), din Arabia Saudită. ROSE DE TAÏF este o explozie de trandafiri înfloriți care trezește o puternică dorință care provoacă dependență.

Acest trandafir exotic de Damasc este o bijuterie rară și prețioasă (adevărata inimă a parfumului). Această aromă bogată și sofisticată îți îmbătă simțurile și pe cei din jur: trandafirul Taïf este o floare atrăgătoare și magnetică, care provoacă dependență, care îți va încânta complet simțurile, fiind considerată cea mai bună din Orientul Mijlociu.

După descoperirea acestui ingredient unic, crearea ROSE DE TAÏF a fost o consecință firească. În ea am vrut să reprezentăm mai bine povestea adevărată a acestui trandafir.

ROSE DE TAÏF exaltă parfumul proaspăt al unui buchet de trandafiri cu materii prime care sporesc eleganța frumuseții sale.

Alege Perris rose de taif Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 941 RON! Recomandarea Oyko din gama Parfumuri Unisex. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading