Perris patchouli nosy be Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 0652685270102

Caracteristici:

PATCHOULI NOSY BE
Infuzand note condimentate de o calitate exceptionala, in timp ce notele de lemn uscat completeaza notele de cacao amare si completate cu labdanum si vanilie exotica. Acest parfum este imbinarea perfectă între notele florale și lemnoase, fiecare stratificat perfect pentru a crea acest vis aromat.
Cap: Lămâie
Inima: Shinus Molle
Baza: ulei de patchouli, vanilie, mosc absolut, lemn de cedru, chihlimbar, lemn de santal.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Perris patchouli nosy be Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 988 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading