Hermes

Hermes jardin sur la lagune Apa de Toaleta 100ml

Cod Produs: 3346133600050

Caracteristici:

Anul lansării: 2019. Note cheie: crin Madonna, Magnolia, Philadelphus, Woods, Briza mării. Casa de design: Hermes. Numele parfumului: Un Jardin Sur La Lagune. Gen: Unisex.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Hermes jardin sur la lagune Apa de Toaleta 100ml produs original. Cumpara la pretul de 704 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading