Piaubert decollete 3d+ 50ml

Cod Produs: 3355998700256

Caracteristici:

Cercetarea Methode Jeanne Piaubert a revoluționat îngrijirea bustului: DÉCOLLETÉ 3D+ și complexul său exclusiv de ingrediente active puternice ajută la fixarea aportului de grăsimi din alimente în zona bustului, crescând astfel volumul.

- Complexul de stimuli LPL faciliteaza intrarea lipidelor in adipocit prin stimularea lipoprotein-lipazei, care este responsabila de depozitarea grasimilor.

- Combinatia de extracte de Ginseng + Angelica + Ceai negru + Artemisia favorizeaza depozitarea grasimilor in zona bustului.

Tonificat și vizibil plin, bustul tău este întinerit.

UTILIZARE: Aplicati acest gel matasos pe bust de 2-3 ori pe zi, imediat dupa masa, timp de 4 saptamani. Masează ușor pielea cu mișcări circulare.

84% Bust umflat*

*% satisfacție, 69 femei, 1 lună

Alege Piaubert decollete 3d+ 50ml produs original. Cumpara la pretul de 732 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Tratamentele corporale au fost create pentru îmbunătățirea aspectului pielii și redarea elasticității. Fie că vrei crema pentru vergeturi sau loțiuni anticelulita la noi vei găsi pe Oyko Shop o selecție de tratamente pentru corp care te vor ajuta în procesul tău de întreținere a frumuseții. Mai multe informatii

Produse similare

loading