Piaubert radical firmness 200ml

Cod Produs: 3355998701116

Caracteristici:

FERMITATEA RADICALĂ pentru corp înfășoară corpul într-un „corset” pentru a lăsa pielea perfect fermă și „liftată”.
Formula de bază ultra-proaspătă se bazează pe Gaine+Complex, o combinație de ingrediente active de nouă generație care strâng toate cele 3 straturi ale pielii, pentru rezultate optime de fermitate. Corpul tău își recapătă „forma” datorită ingredientului specific Body Morphing Cell, care menține integritatea celulelor și previne deformarea acestora.
Utilizare: În fiecare zi, aplicați crema netedă pe întregul corp, mișcându-se în sus cu mișcări circulare de masaj și acordând o atenție deosebită zonelor lipsite de fermitate. Complement cu FERMITATE RADICALĂ pentru arme, pentru acțiuni mai direcționate.

Alege Piaubert radical firmness 200ml produs original. Cumpara la pretul de 307 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Tratamentele corporale au fost create pentru îmbunătățirea aspectului pielii și redarea elasticității. Fie că vrei crema pentru vergeturi sau loțiuni anticelulita la noi vei găsi pe Oyko Shop o selecție de tratamente pentru corp care te vor ajuta în procesul tău de întreținere a frumuseții. Mai multe informatii

Produse similare

loading