Piaubert nourilys masque Ser 50ml

Cod Produs: 3355998701314

Caracteristici:

În 10 minute, această mască cu textură hibridă se topește în piele transformându-se într-un ser care hrănește și reduce semnele de oboseală ale feței și ochilor.
Méthode Jeanne Piaubert Research îți revoluționează rutina de frumusețe cu prima sa mască de ser Nutri-Repair pentru față și ochi. Cu textura sa hibridă, această mască se topește ușor în piele și se transformă într-un ser care îți învelește pielea în moliciune. Pielea este imediat hrănită și relaxată, încă de la prima aplicare.
Complexul Re-Nutriskin II hrănește pielea cu acțiunea sa de reumplere a lipidelor asupra straturilor epidermei.
Evenline reduce semnele de oboseală și uniformizează tenul.
UTILIZARE: Aplicati un strat mediu pe toata fata si zona ochilor, o data sau de doua ori pe saptamana. Se lasa 10 minute, apoi se maseaza usor. Îndepărtați orice exces cu un tampon de bumbac, dacă este necesar.

Alege Piaubert nourilys masque Ser 50ml produs original. Cumpara la pretul de 227 RON! Recomandarea Oyko din gama Seruri pentru ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Produse similare

loading