Piaubert divinskin masc nuit 50ml

Cod Produs: 3355998701468

Caracteristici:

Masca de dormit DIVINSKIN vă păstrează generatorul de tinerețe și stimulează β-endorfinele datorită OXYDREAM pentru o piele bine odihnită, strălucitoare și frumoasă la trezire.
Méthode Jeanne Piaubert Research protejează generatorul de tinerețe al pielii: diferitele straturi ale pielii sunt reîncărcate cu elemente constitutive și mecanismele celulare sunt stimulate. Procesul de îmbătrânire al pielii este încetinit și tinerețea este stăpânită.
Age Protect Bi-Complex restabilește funcțiile primare ale pielii: își reînnoiește aportul de fibre de colagen, optimizează comunicarea celulară și susține coeziunea pielii.
Complexul OXYDREAM stimulează β-endorfinele pentru a calma pielea și pentru a activa proteinele anti-stres pentru a reduce semnele de oboseală și pentru a lumina tenul.
Textura gel-cremă se înmoaie în piele pentru îngrijire și confort instantanee. Treziți-vă cu o piele bine odihnită, strălucitoare și frumoasă.
UTILIZARE: Ca ingrijire de noapte, aplicati seara pe pielea proaspat curatata.
Ca masca, aplica un strat subtire de doua ori pe saptamana pe fata seara si lasa peste noapte.

Alege Piaubert divinskin masc nuit 50ml produs original. Cumpara la pretul de 317 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading