Sensai deep lift filler 20ml

Cod Produs: 4973167909232

Caracteristici:

Un produs de îngrijire intensivă care redă volumul natural zonelor din jurul obrajilor, ochilor și buzelor, împrospătând din adâncul pielii.
Seria Lifting: Seria Lifting este ideală pentru cei preocupați de pierderea fermității feței, ajutând la redarea pielii netede și suplă atunci când este aplicată folosind metoda originală de masaj SENSAI.

Deep Lift Filler este un produs de îngrijire intensivă care redă volumul natural zonelor din jurul obrajilor, ochilor și buzelor, împrospătând din adâncul pielii.

Mod de utilizare: Aplicati acolo unde este necesar dupa Dubla Hidratare.

Alege Sensai deep lift filler 20ml produs original. Cumpara la pretul de 687 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading