Sensai extra intensive essence soin 40ml

Cod Produs: 4973167903155

Caracteristici:

Seria extra intensivă: Seria Extra Intensive oferă rezultate tangibile rapid, ajutând pielea să-și recapete elasticitatea, umiditatea și transluciditatea pierdute după o zi, încurajând în același timp puterea înnăscută de a hrăni frumusețea naturală lună de lună.

Experimentează o piele mai mătăsoasă - zi de zi, lună de lună. Noua serie Extra Intensive oferă rezultate rapide și definitive, ajutând pielea să-și recupereze elasticitatea, umiditatea și transluciditatea pierdute după doar o zi, încurajând în același timp puterea înnăscută de a hrăni frumusețea naturală lună de lună.

Această esență proaspătă și ușoară Cellular Performance Extra Intensive se absoarbe rapid și oferă o senzație instantanee de energizare. Ca și cum ar fi fortificată cu energie nouă, pielea se simte împrospătată și revitalizată, cu reziliența și elasticitatea restabilite.

Mod de utilizare: Aplicati dimineata si/sau seara dupa lotiune. Urmați cu emulsie sau cremă.

Alege Sensai extra intensive essence soin 40ml produs original. Cumpara la pretul de 1969 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading