Sensai cellular day cream spf25 50ml

Cod Produs: 4973167698419

Caracteristici:

Cellular Performance Day Cream SPF25 este o crema de zi cu o textura reconfortanta.
Are o acțiune anti-îmbătrânire, antioxidantă și anti-stres.
Se știe că proteina naturală antistres prezentă în celulele pielii reduce nivelul de stres care îmbătrânește pielea, în timp ce extractul din semințe de muștar alb încetinește degradarea în timp și semnele îmbătrânirii.

Acțiune anti-îmbătrânire: ingredientele unice Sensai, Koishimaru Silk EX și Advanced CPX Vital Extract, acționează în armonie pentru a îmbunătăți și menține tinerețea pielii. Koishimaru Silk EX ajută la crearea unui mediu optim pentru piele, în timp ce Advanced CPX Vital Extract combate cele cinci probleme principale ale îmbătrânirii: uscăciunea, flaciditatea, opacitatea, liniile fine și ridurile.

Acțiune antioxidantă: Oxidarea este un proces natural al celulelor pielii noastre, care joacă un rol important în îmbătrânirea pielii, deteriorarea colagenului, deteriorarea ADN-ului nostru și alterarea ciclurilor de reînnoire celulară. Extractul de ceai verde poate reduce oxidarea cu 60%.

Acțiune antistres: extract de drojdie + extract din semințe de muștar alb:

MOD DE UTILIZARE Aplicati in fiecare dimineata ca Faza 2 de Hidratare Dubla.

Alege Sensai cellular day cream spf25 50ml produs original. Cumpara la pretul de 788 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading