Sensai cellular performance cream foundation13 30ml

Cod Produs: 4973167907368

Caracteristici:

Un fond de ten cremă cu proprietăți anti-îmbătrânire cu SPF 15. Textura luxoasă conține un nivel ridicat de îngrijire și oferă un finisaj impecabil timp de multe ore. 
Oferă o acoperire medie spre totală pentru pielea normală până la foarte uscată. Rezistent la apa.
Formulat cu 80%* ingrediente de esență, acest fond de ten anti-îmbătrânire acoperă petele întunecate, opacitatea și culoarea neuniformă, oferind în același timp rezistență pe timpul zilei și o piele luminoasă. *Formulă fără pigment. Se netezește uniform pe față cu vârful degetelor, mișcându-se spre exterior din centru.

Alege pentru ten Sensai cellular performance cream foundation13 30ml produs original. Cumpara la pretul de 506 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading