Alqvimia eternal youth serum 30ml

Cod Produs: 8420471010483

Caracteristici:

Serul facial cu regenerare maximă oferă o alternativă revoluționară la produsele cosmetice invazive cu un rezultat imediat anti-îmbătrânire, oferind fermitate pielii, regenerând, hidratând și hrănindu-ți pielea într-un mod 100% natural.

Este un ser facial pentru tratament intensiv care reduce primele riduri si linii de expresie.

Regenerează și redensifică straturile cele mai profunde ale pielii, reluând fermitatea și rezistența țesuturilor.

Combinația de uleiuri vegetale de măceș, migdale, alune și germeni de grâu, printre altele, oferă un efect extraordinar de hidratare, hrănire, reechilibrare și regenerare.

De asemenea, este alcătuit dintr-un amestec de unturi vegetale naturale și o sinergie de uleiuri esențiale de neroli, lămâie, portocală, paciuli, palmarosa, geranium, lemn de trandafir, tămâie, smirnă și benzoin.

Produs testat dermatologic.

Descoperă pe Oyko produsele brandului Alqvimia - fabricate în Spania..

Alege Alqvimia eternal youth serum 30ml produs original. Cumpara la pretul de 1145 RON! Recomandarea Oyko din gama Seruri pentru ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Produse similare

loading