Alqvimia pure micellar cleansing 200ml

Cod Produs: 8420471013279

Caracteristici:

ALQVIMIA își extinde gama de îngrijire facială ABSOLUTE BEAUTY cu demachiantul PURE MICELLAR CLEANSING WATER Apă micelară cu Ylang-Ylang și Bambus. O apă micelară foarte ușor de utilizat, ușoară, parfumată și eficientă, ideală pentru curățarea și protecția zilnică a pielii. Această apă curăță, purifică, demachiază și protejează pielea de poluare datorită faptului că este îmbogățită cu ingrediente active și conține, de asemenea, uleiuri esențiale care curăță și reglează pielea, precum extractul de bambus, marshmallow, acizii grași de cocos cu proteine din grau.

Produs in Spania, testat dermatologic.

Alege Alqvimia pure micellar cleansing 200ml produs original. Cumpara la pretul de 202 RON! Recomandarea Oyko din gama Curatare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Curățarea tenului este la fel de importantă că hidratarea tenului de aceea rutină zilnică trebuie să înceapă cu folosirea produselor pentru curățarea și demachierea tenului. Folosește lapte demachiant, apă micelara sau loțiune tonică, hidratează-l cu crema de zi sau ser hidratant pentru a-l pregăti de machiaj cu produsele de makeup din magazinul OYKO.

Produse similare

loading