Sisley phyto-touche gel mat 30ml

Cod Produs: 3473311840103

Caracteristici:

Acest gel proaspăt și neted captează lumina cu pigmenții săi reflectorizați și luminile aurii-cupru. Textura sa extrem de fină, non-grasă, netezește în mod natural pielea pentru un rezultat transparent, uniform. Pielea este lăsată suplă și bine hidratată datorită extractelor sale botanice.

Gelul Sun Glow este non-comedogenic și:

Iluminează tenul
Îmbunătățește bronzul
Este potrivit pentru toate tonurile de piele și toate tipurile de piele.
Este, de asemenea, disponibil în mată și ultra naturală: Sun Glow Gel Mat

Deși este ideal pentru evidențierea decolteului, umerilor sau feței, Sun Glow Gel poate fi aplicat și peste fond de ten.

Sfaturi pentru frumusețe: Distribuiți uniform o cantitate mică de Sun Glow Gel pe toată fața, inclusiv pe pomeți și orice altă zonă pe care doriți să o iluminați. In functie de intensitatea dorita, repetati acest proces sau combinati cu varianta de pudra Phyto-Touches in nuantele duo Miel/Cannelle. Pentru un confort suplimentar, puteți folosi Sun Glow Gel peste tratamentul obișnuit de îngrijire a pielii sau după aplicarea fondului de ten.

Alege Sisley phyto-touche gel mat 30ml produs original. Cumpara la pretul de 444 RON! Recomandarea Oyko din gama Creme BB-CC. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

CC cream - Сomplete Correct - este o nouă literă în ABC-ul cosmetologiei și o versiune mai avansată a BB cream-ului.

Spre deosebire de BB cream, textura să este mai ușoară, datorită cantității mai mici de uleiuri din compoziție.

Aproape toate componentele acestui produs cosmetic sunt organice, prin urmare nu provoacă reacții negative și nu dăunează pielii.

Încearcă BB sau CC cream de la OYKO.

Mai multe informatii

Produse similare

loading