Sisley sisleya l'integral cream 50ml

Cod Produs: 3473311500502

Caracteristici:

Un factor major al îmbătrânirii este legat de stilul personal de viață.
Stresul de zi cu zi, greutățile vieții și diversele excese dereglează ciclul biologic de viață al celulelor.
Această dimensiune comportamentală, a treia dimensiune a îmbătrânirii, afectează fața chiar mai mult decât îmbătrânirea genetică sau de mediu.

Sisleÿa L'Integral Anti-Age luptă împotriva semnelor vizibile asociate celor trei tipuri de îmbătrânire pentru a oferi o formulă anti-îmbătrânire cu adevărat completă.

Cocktailul său unic de ingrediente cheie revitalizante (fitostimulină, extract de ratană, extract de manta doamnei, acid ursolic, vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, extract de peptidă de soia, extract de frunze de salcie albă, extract de Lindera, extract de salcâm persan și o drojdie și Complexul de proteine din soia) ajută la susținerea propriilor abilități de creștere a tinereții pielii, pentru a păstra mai bine frumusețea tenului. Rezultatele sunt spectaculoase pe riduri, fermitate, stralucire, densitate si hidratare pentru a pastra frumusetea pielii.

2017 ELLE International Beauty Award

De la primele aplicații, liniile par netezite, pielea este vizibil hidratată și hidratată în mod durabil. Semnele de oboseală sunt reduse. Dupa 4 saptamani, ridurile sunt vizibil diminuate, fata apare mai ferma, densa si radianta. După 8 săptămâni, pielea strălucește mai mult ca și cum ar fi alimentată din interior. Îmbătrânirea percepută s-a diminuat vizibil.

Ingrediente cheie
Extracte de sâmburi de măr (Fitostimuline și Acid Ursolic): revitalizează
Extract de ratană și extract de Manta doamnei
Cocktail de vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi: energizează
Extract din frunze de salcie alba: Adenozina: antirid
Extract de Lindera, extract de salcâm persan, complex de proteine de drojdie și soia
Unt de shea: protejează
Glicerina de origine vegetala: hidrateaza si catifeleaza.

Alege Sisley sisleya l'integral cream 50ml produs original. Cumpara la pretul de 1845 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Pentru întreținerea zilnică a tenului folosește cremele de zi recomandate de Oyko și bucură-te de efectele unei creme cu efect de lifting sau antiaging, pentru pete pigmentare sau crema de zi hidratanta.

Produse similare

loading