Sisley sisleya l'integral cream riche 50ml

Cod Produs: 3473311502506

Caracteristici:

Un factor major al îmbătrânirii este legat de stilul personal de viață. Stresul de zi cu zi, greutățile vieții și diversele excese dereglează ciclul biologic de viață al celulelor. Această dimensiune comportamentală, a treia dimensiune a îmbătrânirii, afectează fața chiar mai mult decât îmbătrânirea genetică sau de mediu.

Sisleÿa L'Integral Anti-Age luptă împotriva semnelor vizibile asociate celor trei tipuri de îmbătrânire pentru a oferi o formulă anti-îmbătrânire cu adevărat completă. Formula Sisleÿa L'Integral Anti-Age Extra-Rich îmbogățită cu ingrediente active hrănitoare intensive într-o textură cremoasă pentru a oferi confort pielii uscate până la foarte uscate.

Cocktailul său unic de ingrediente cheie revitalizante (fitostimulină, extract de ratană, extract de manta doamnei, acid ursolic, vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, extract de peptidă de soia, extract de frunze de salcie albă, extract de Lindera, extract de salcâm persan și o drojdie și Complexul de proteine din soia) ajută la susținerea propriilor abilități de creștere a tinereții pielii, pentru a păstra mai bine frumusețea tenului. Rezultatele sunt spectaculoase pe riduri, fermitate, stralucire, densitate si hidratare pentru a pastra frumusetea pielii.


Inca de la primele aplicatii, pielea este hranita, se simte mai supla si confortabila. Ridurile par netezite, pielea este vizibil hidratată și durabil. Semnele de oboseală sunt reduse. Dupa 4 saptamani, ridurile sunt vizibil diminuate, fata apare mai ferma, densa si radianta. După 8 săptămâni, pielea strălucește mai mult pe măsură ce este reaprovizionată din interior. Îmbătrânirea percepută s-a diminuat vizibil.

Ingrediente cheie
Extracte de sâmburi de măr (Fitostimuline și Acid Ursolic): revitalizează
Extract de ratană și extract de Manta doamnei
Cocktail de vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi: energizează
Extract de frunze de salcie albă
Adenozină
Extract de Lindera, extract de salcam persan, complex de proteine de drojdie si soia: unt de shea: protejeaza
Glicerina de origine vegetala: hidrateaza si catifeleaza
Unt de mango: hidratează, hrănește
Ulei din semințe de bumbac: înmoaie
Ulei de camelina: catifeleaza si calmeaza

Alege Sisley sisleya l'integral cream riche 50ml produs original. Cumpara la pretul de 2295 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Pentru întreținerea zilnică a tenului folosește cremele de zi recomandate de Oyko și bucură-te de efectele unei creme cu efect de lifting sau antiaging, pentru pete pigmentare sau crema de zi hidratanta.

Produse similare

loading