Initio high frequency 90ml

Cod Produs: 3701415900066

Caracteristici:

Parfumurile de nișă reprezintă vârful rafinamentului olfactiv, aducând în prim-plan arome inovatoare și calitatea excepțională a ingredientelor. Aceste creații parfumate sunt caracterizate de producția limitată, atenția la detalii și unicitatea fiecărui flacon.

Ingrediente de Calitate Superioară

Parfumurile originale de nișă se disting prin utilizarea ingredientelor rare și prețioase, extrase cu grijă pentru a obține arome de cea mai înaltă calitate.

Creații Unice și Inovatoare

Parfumierii de nișă își exprimă creativitatea în mod liber, creând arome inovatoare și neconvenționale, adesea puse în valoare de concepte artistice sau narative.

Producție Limitată

Produse în cantități mici, parfumurile de nișă păstrează un caracter exclusivist. Acest fapt conferă posesorului un sentiment de autenticitate și raritate.

Alegerea unui parfum de nișă devine astfel o expresie personală a stilului și gusturilor individuale.

Alege Parfumul Initio high frequency 90ml produs original. Cumpara la pretul de 1669 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Parfumuri Unisex. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading

High Frequency recomandat de OYKO este un parfum original, simplu în compoziție, dar cu un impact remarcabil. Efectul său este precum al unei unde sonore, la început este delicat ca apoi să crească rapid în intensitate. Notele de mosc și migdale sunt învăluite agresiv de o explozie florală formată din magnolie și iasomie. Pielea ta va fi răsfățată la frecvență maximă!