Home rehab extract Parfum 90ml

Cod Produs: 3701415900035

Caracteristici:

Extract uleios. Home Rehab Initio promite să se bucure de parfum cu armonia materiilor prime naturale. Un amestec natural de bergamotă, piper negru, lavandă și condimente. Echilibrul real dintre lemn de santal și mosc pentru o experiență aromatică unică pentru ambele sexe.

Bergamotă naturală, Lavandă naturală, lemn de cedru natural, paciuli natural, lemn de santal natural, mosc.

Parfumurile de nișă reprezintă vârful rafinamentului olfactiv, aducând în prim-plan arome inovatoare și calitatea excepțională a ingredientelor. Aceste creații parfumate sunt caracterizate de producția limitată, atenția la detalii și unicitatea fiecărui flacon.

Ingrediente de Calitate Superioară

Parfumurile originale de nișă se disting prin utilizarea ingredientelor rare și prețioase, extrase cu grijă pentru a obține arome de cea mai înaltă calitate.

Creații Unice și Inovatoare

Parfumierii de nișă își exprimă creativitatea în mod liber, creând arome inovatoare și neconvenționale, adesea puse în valoare de concepte artistice sau narative.

Producție Limitată

Produse în cantități mici, parfumurile de nișă păstrează un caracter exclusivist. Acest fapt conferă posesorului un sentiment de autenticitate și raritate.

Alegerea unui parfum de nișă devine astfel o expresie personală a stilului și gusturilor individuale.

Alege Parfumul Home rehab extract Parfum 90ml produs original. Cumpara la pretul de 1808 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Parfumuri Unisex. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading