Sisley blur expert powder 11gr

Cod Produs: 3473311830517

Caracteristici:

Blur Expert este un voal de pudră de netezire perfect, care este excepțional de fin pentru iluminarea și înfrumusețarea pielii, datorită ingredientelor cheie ale machiajului de performanță ultra-înaltă:
- Complexul „Light matte HD” asigură un finisaj la fel de mat și ultraluminos. Îmbogățit cu o mică ultra-pură, fără cusur și o pudră high-tech ultra-netezită, permite o reflexie excelentă a luminii pentru un rezultat foarte natural și perfect al pielii.
- Ingredientele active de ultimă generație asigură un machiaj perfect în orice circumstanță: uzură optimă, aderență perfectă și potrivire a culorilor.
Textura sa transparentă și ultra-ușoară se topește în piele și creează un voal de întărire pentru un efect de piele a doua cu un rezultat foarte natural. Fara finisaj pudrat.

Piele infrumusetata pentru un finisaj impecabil.
Un efect perfect asupra pielii.
Un ten proaspăt și uniform.
Iluminează tenul în mod natural, rămânând invizibil.

Acționează instantaneu, ca un filtru „Instagram”:
- Netezeste vizibil ridurile si liniile fine
- Netezește textura pielii
-Reduce aspectul porilor
- estompează imperfecțiunile
-Matifiaza
Piele infrumusetata pentru un finisaj impecabil. Un efect perfect asupra pielii. Un ten proaspăt și uniform. Iluminează tenul în mod natural, rămânând invizibil. Acționează instantaneu, ca un filtru „Instagram”: • Netezește vizibil ridurile și liniile fine • Netezește textura pielii • Reduce aspectul porilor • Estompează imperfecțiunile • Matifiaza

Alege Sisley blur expert powder 11gr produs original. Cumpara la pretul de 368 RON! Recomandarea Oyko din gama Pudre. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Pudra de față este ideală pentru fixarea machiajului, fiind în același timp bună pentru piele. De la pudră de fixare și pudră presată până la pudră pulbere translucidă, a fost întotdeauna întruchiparea supremă a feminității.

Produse similare

loading