Sisley youth anti-pollution 40ml

Cod Produs: 3473311460011

Caracteristici:

SisleYouth Anti-Pollution este îngrijirea energizantă și super hidratantă a pielii care oferă o soluție completă pentru a lupta împotriva impacturilor negative induse de toate tipurile de poluare: Interior, Exterior și New Technology, legate de lumina albastră.

O ACȚIUNE ANTIPOLUARE COMPLETĂ Un cocktail puternic de ingrediente active antioxidante, anti-radicali liberi și protectoare (semințe de hrișcă, extracte de Ginkgo biloba și mazăre și acetat de vitamina E) protejează pielea de efectele nocive ale tuturor tipurilor de poluare și isi intareste rezistenta**. Tinereţea ei se păstrează*.

O ACȚIUNE ENERGIZANTĂ ȘI ANTI-OBOSOARE Acțiunea combinată a extractului de Ginseng, recunoscut pentru proprietățile sale energizante, și a extractului de Kiwi, bogat în minerale, îmbunătățește aspectul tonifiat al pielii și o ajută să-și recapete energie și vitalitate. Tenul este proaspăt și mai luminos. Pielea este revitalizată, emite energie nouă.

O ACȚIUNE SUPER HIDRATANTE Ingredientele active super hidratante și hrănitoare experte de la Sisley (zahăr din plante, extract de semințe de hrișcă și unt de Shea) promovează retenția de apă în epidermă, contribuind la hidratarea corespunzătoare a pielii. Intens hidratată, pielea este strălucitoare, plină de vitalitate. Textura unica de emulsie proaspata, delicios de matasoasa, cu un finisaj mat catifelat. Uleiurile esențiale cu proprietăți stimulatoare oferă un parfum proaspăt și energizant.

*ajuta la protejarea pielii de efectele imbatranirii pielii (riduri, pierderea fermitatii si stralucirii)
** test in vitro asupra ingredientului
Instantaneu, trăsăturile feței sunt împrospătate, pielea este intens hidratată. Tenul este proaspăt, odihnit și strălucitor. Zi de zi, SisleYouth Anti-Pollution protejează pielea de particulele poluante din interior și exterior, precum și de efectele nocive ale luminii albastre. Revitalizată, pielea radiază energie nouă. Tinerețea sa este păstrată.*

*ajuta la protejarea pielii de efectele imbatranirii pielii (riduri, pierderea fermitatii si stralucirii)

Substanțe active și ingrediente
Extract de semințe de hrișcă: antioxidant, protejează pielea de efectele nocive ale particulelor poluante și contribuie la hidratarea acesteia
Extract de frunze de Ginkgo biloba: anti-radicali liberi și protector
Extract de mazare: intareste rezistenta pielii impotriva poluantilor
Acetat de vitamina E: întărește apărarea naturală a pielii
Extract de ginseng: energizant cu proprietati tonifiante
Extract de kiwi: îmbunătățește vitalitatea pielii

Alege Sisley youth anti-pollution 40ml produs original. Cumpara la pretul de 925 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading