Lierac sunissime aftersun baume 40ml

Cod Produs: 3508240006662

Caracteristici:

Lierac Sunissime Repair Balm Global Anti-Aging 40ml este un balsam după soare pentru față și decolteu cu proprietăți reparatoare, calmante și anti-îmbătrânire.

Acest lapte reparator este formulat cu un extract de hamamelis, o plantă cunoscută pentru conținutul ridicat de taninuri, pentru a repara deteriorarea pielii provocate de foto-îmbătrânire, acționând asupra elastozei solare (ridurile și pierderea fermității). De asemenea, conține un complex de frumusețe liniștitor, pe bază de acid hialuronic omega-3 și 9 și o peptidă care activează bronzul.

Textura sa onctuoasă de lapte beneficiază de Tehnologia Cryo Effect pentru a calma senzațiile de arsură prin scăderea semnificativă a temperaturii pielii (-3,3°c).

Imediat ce este aplicat, ofera o calmare intensa si un bronz prelungit si sublimat, fara nereguli pigmentare.

Fabricat în Franța.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Aplicați pe față și decolteu după fiecare expunere la soare. Pentru un efect intens de reparare, aplicați un strat gros, lăsați să acționeze 5 minute apoi îndepărtați excesul. Uz extern. Evita conturul ochilor.

Alege Lierac sunissime aftersun baume 40ml produs original. Cumpara la pretul de 129 RON! Recomandarea Oyko din gama Protectie solara. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading