Lierac premium la cure 30ml

Cod Produs: 3508240005061

Caracteristici:

O nouă descoperire pentru a face față îmbătrânirii violente sau accelerate.

Beneficiind de cele mai recente descoperiri în medicina regenerativă, tratamentul anti-îmbătrânire suprem are un nou complex inovator care vizează fenomenul de îmbătrânire accelerată a pielii.

Combină hexapeptide-FX, un FOXO extrem de activ care asigură regenerarea țesuturilor, tehnologia GDF-11, capabilă să stimuleze acțiunea proteică a tinereții GDF-11, determinând întinerirea celulelor.

Numărul de celule tinere crește, numărul de celule vechi scade. Pe măsură ce zilele trec, pielea se eliberează de semnele stresului, se regenerează, iar fața își recapătă tinerețea în doar douăzeci și opt de zile.

O experienta educațională a fost dezvoltată cu Universitatea Harvard. O textură activă valoroasă cu mii de microcapsule în suspensie, care oferă un efect restaurator și oferă o gamă uimitoare de inundații, unde prospețimea lasă loc confortului. Un parfum de semnătură, cu note subtile și feminine de iasomie, iris și mosc. Imediat, pielea este mai proaspătă, vizibil împrospătată și relaxată.

Extrem de eficient dovedit clinic în doar 1 lună .
Cum se utilizează
Aplicați dimineața și seara pe față sub îngrijirea zilnică obișnuită. Tratament 28 de zile, de 1 până la 3 ori pe an.

Alege Lierac premium la cure 30ml produs original. Cumpara la pretul de 566 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading