Lierac sunissime fluid bb 40ml+as 75

Cod Produs: 3701436908812

Caracteristici:

LIERAC SUNISSIME BB Protective Fluid Anti Aging Golden SPF50+ 40 ml - Lierac Sunissime BB Protective Fluid Anti Aging Golden SPF50+

Este o protecție solară colorată anti-îmbătrânire care protejează fața cu protecție solară cu spectru ultra larg (ultraviolete, infraroșii și lumină vizibilă), oferind în același timp este cu intensiv antirid și anti
beneficii de slăbire, datorită acțiunii activelor profund hidratante precum Acidul Hialuronic. Imediat după aplicare, pielea este minunat parfumată și perfect suplă, datorită texturii extra-fine care se topește fără probleme în față. Pielea este energizată și protejată împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor solare, în timp ce bronzul este îmbunătățit și prelungit, pentru un aspect sărutat de soare care durează toată vara.

LIERAC SUNISSIME After Sun Repair Milk Global Anti-Aging 75 ml- Anti-Aging Repair Milk repară și stimulează mecanismele naturale de regenerare ale pielii după expunerea la soare. Calmează și redă confortul pielii bronzate, prelungind în același timp rezultatele bronzării pentru un aspect de durată, sărutat de soare. Un produs unic care combină îngrijirea după soare cu un senzațional cosmetic anti-îmbătrânire, acest lapte de corp reduce semnele de fotoîmbătrânire și repară vizibil pielea. La aplicare, pielea este imediat răcită și calmată, după care își recapătă netezimea și vitalitatea.

Alege Lierac sunissime fluid bb 40ml+as 75 produs original. Cumpara la pretul de 126 RON! Recomandarea Oyko din gama Protectie solara. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading