Sisley phyto-teint ultra eclat 6+ ches

Cod Produs: 3473311805744

Caracteristici:

Fond de ten fluid fara ulei pentru un ten de lunga durata, uniform, natural si radiant. Dezvăluie pielea care arată instantaneu radiantă și impecabilă, cu imperfecțiuni minimizate și un efect neclar asupra texturii pielii.

Zi de zi, un complex mineral acționează pentru a spori strălucirea naturală a tenului. Extractul de semințe de hrișcă acționează ca un scut anti-poluare.* Extractele de nalbă și floare de gardenie asigură hidratare și confort pentru pielea proaspătă.

Alege pentru ten Sisley phyto-teint ultra eclat 6+ ches produs original. Cumpara la pretul de 356 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading