Sisley the sculptor 200ml

Cod Produs: 3473311663306

Caracteristici:

Această cremă de corp pentru conturare este născută din colaborarea dintre Laboratoarele Sisley și Universitatea din Paris.
O emulsie gel-in-ulei cu dublă acțiune, zi și noapte, care se adaptează bioritmului corpului pentru a acționa asupra curbelor și a reface pielea.
În timpul zilei, combinația unică de ulei de fructe de pădure roz, cafeină, cedrol și extract de ghimbir alb, ajută coapsele să pară mai definite și mai ferme, parcă tonifiate.
Noaptea, combinația de extract de mandarină, ulei de Andiroba și exopolizaharidă din plancton, funcționează pentru a minimiza aspectul celulitei.
Pielea pare mai fină.
Casa de design: Sisley. Seria: Le Sculpteur Intensive Contouring Care. Gen: Unisex.

Alege Sisley the sculptor 200ml produs original. Cumpara la pretul de 865 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți corpul cu produsele de îngrijire potrivite nevoilor tale. Alege crema de corp potrivită tipului tău de piele sau loțiunile hidratante care pot avea mai multe beneficii. Pot fi specifice pentru vergeturi sau celulita din categoria tratamentelor pentru corp dar au în același timp și efect de hidratare. Mai multe informatii

Produse similare

loading