Sisley sisleya anti-blemishes Ser 30ml

Cod Produs: 3473311505101

Caracteristici:

Serul Radiance Anti-Pete Întunecate combină 3 acțiuni de expertiză ultra-complete:

1/ Reduceți apariția petelor întunecate: INOVAȚIE: Extractul de Lansium, noul ingredient cheie Sisley și Hexylresorcinol, ingredient expert pentru combaterea petelor, acționează împreună pentru a lupta împotriva apariției petelor întunecate. Zi de zi, tenul pare mai uniform.

2/ Iluminează și împrospătează tenul: Combinația unică a unui complex mineral și a două ingrediente cheie puternice de origine naturală cu proprietăți de tonifiere oferă pielii un aspect strălucit cu un aspect de strălucire recent recuperat.

3/ Îmbunătățiți calitatea pielii: Extractul de peptide de soia combinat cu Adenozina acționează la diferite niveluri pentru a sprijini restabilirea luminozității. Extractul din semințe de ovăz ajută la netezirea aspectului texturii pielii.

Acest gel-ser ultra-ușor se amestecă instantaneu în piele, oferind un finisaj non-gras și o senzație de piele goală.
Oferă strălucire la aplicare datorită unui ulei cu un indice de refracție ridicat care crește instantaneu cantitatea de lumină reflectată.

Mod de utilizare: Dimineata si seara, dupa aplicarea Sisleÿa Essential Skin Care Lotion, aplicati 2 pompe de ser pe fata si gat urmand tehnica de mai jos: Aplicati serul cu miscari usoare de la centrul fetei inspre exterior. Stimulați pielea cu un masaj dinamic folosind degetele, pe toată fața și gâtul. Activați luminozitatea pielii făcând ciupituri blânde, mici tonifiante, folosind degetul mare și degetul arătător pe toată fața și gâtul.
Mai multe despre acest text sursăTextul sursă este necesar pentru informații suplimentare privind traducerea
Trimiteți feedback
Panouri laterale

Alege Sisley sisleya anti-blemishes Ser 30ml produs original. Cumpara la pretul de 2254 RON! Recomandarea Oyko din gama Seruri pentru ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Produse similare

loading