Sisley phyto-teint nude 4c honey

Cod Produs: 3473311809148

Caracteristici:

Phyto-Teint Nude, fond de ten pentru îngrijirea pielii, fără ulei*.
Puterea unui ten ultra-natural, luminos și unificat cu transparență.

Imediat, tenul este sublimat și subtil satinat. Textura pielii este netezită. Pielea este hidratată și plină. Neregulile mici sunt estompate.

Zi după zi, pielea este mai frumoasă, mai energică și mai strălucitoare. Complexul „Vita-Light” acționează pentru a spori strălucirea și pentru a îmbunătăți vitalitatea și energia pielii.

Textura sa fluidă, proaspătă și ușoară se îmbină cu pielea. Oferă o senzație de piele goală, un finisaj imperceptibil și o acoperire foarte ușoară.

O gamă de 16 nuanțe naturale și luminoase pentru toate tonurile de piele, de la deschis la închis.

Alege pentru ten Sisley phyto-teint nude 4c honey produs original. Cumpara la pretul de 452 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading