Sisley all day all year 50ml

Cod Produs: 3473311623508

Caracteristici:

Sisley All Day All Year Essential Anti-Aging Protection este o emulsie blândă care protejează pielea împotriva a 3 agresori principali: îmbătrânirea, razele UVA/UVB și daunele mediului responsabile de stresul celular. Formula sa botanică creează un dublu scut fizic și biologic care menține piele protejată în timp ce îi consolidează mecanismele de regenerare și apărare, prevenind deshidratarea și redând forța și sănătatea pielii. Rezultatul este o piele protejată la nivel global, cu un aspect sănătos și întinerit.Recomandăm aplicarea dimineața pe pielea curată, masând ușor.

Alege Sisley all day all year 50ml produs original. Cumpara la pretul de 1604 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading