Sisley ombre eclat liquide 4 coral

Cod Produs: 3473311867049

Caracteristici:

Ombre Éclat Liquide este un fard fluid de lungă durată. Depune un voal de culoare ultra-luminoasa pe pleoape in timp ce ofera o senzatie de prospetime si lejeritate. Pleoapele sunt vizibil netede. Formula sa oferă confort absolut toată ziua, nu migrează în pliurile pleoapei. Îmbrăcă ochiul cu un halou de lumină și permite o acoperire modulară: un machiaj foarte ușor sau mai intens, în funcție de rezultatul dorit. Ambalajul său nomad și vârful său moale de precizie permit o aplicare ușoară și ultra-senzorială. Cele 6 nuante, cu finisaj satinat si pailleté, se armonizeaza si se suprapun usor, pentru un machiaj pe masura si un efect fara transfer.

Mod de utilizare: Intindeti produsul pe pleoape folosind aplicatorul si amestecati cu degetul sau pensula. Lucrați textura imediat când este încă umedă, fără să așteptați să se usuce, astfel încât să puteți modula efectele. Utilizați singur sau suprapunându-l cu alte nuanțe.

Alege Sisley ombre eclat liquide 4 coral produs original. Cumpara la pretul de 206 RON! Recomandarea Oyko din gama Palete Farduri. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Paletele de fard de pleoape introduc o nouă generație de culori, texturi și nuanțe. Definește-ți ochii cu o culoare elegantă de neegalat. Alege fardurile de sprancene, pudră sau cremă din magazinul Oyko.ro si creaza-ti un machiaj perfect. Branduri populare.

Produse similare

loading