Nyx Bare With Me Brow Setter Fixateur Sourcils 6,5ml

Cod Produs: 800897191771

Caracteristici:

Păstrează-ți sprâncenele sub control cu Setter-ul de gel pentru sprâncene Bare with Me Hemp High de la NYX Professional Makeup. Infuzat cu ulei de semințe de canabis Sativa, acest gel pentru sprâncene vă hrănește sprâncenele pentru a asigura păr moale și sănătos. Peria minusculă este concepută pentru a capta și a acoperi fiecare păr, pentru a-l îngriji și pentru a fixa ore întregi. Indiferent dacă stilul tău este moale și natural sau sprâncenele cu săpun, acest set pentru sprâncene vă acoperă.

Datorită numeroaselor sale talente, noul set de sprâncene NYX Professional Makeup Bare With Me Hemp Brow Setter facilitează amorsarea, îngrijirea și aranjarea sprâncenelor într-un număr de look-uri la modă, de la moale și natural la ferm și dramatic (gândiți-vă la „sprincene cu săpun”. ”).

NYX Professional Makeup este o marcă fără crueltate certificată PETA; nu testează niciunul dintre produsele lor pe animale.

Alege Nyx Bare With Me Brow Setter Fixateur Sourcils 6,5ml produs original. Cumpara la pretul de 68 RON! Recomandarea Oyko din gama Sprancene. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Alege produse de machiaj pentru sprancene de la Oyko.

Produse similare

loading