Biotherm wax repair 50ml+ life plankton 8ml + Ochi contouring cream 5ml + aquasource balsam de noapte 20ml

Cod Produs: 3614273722490

Caracteristici:

Cera Repair, un tratament pentru a-ți îngriji pielea într-un mod mai durabil.

Acest set de tratament facial Biotherm pentru femei contine:

Cera Repair Cream 50 ml + Life Plankton Elixir 7 ml + Life Plankton Eye 5 ml + Aquasource Night Spa 20 ml

- Cera Repair Barrier Cream:Crema de fata primele semne de imbatranire: intareste bariera pielii, protejează-ți tinerețea.

Soluție Biotherm pentru a întârzia îmbătrânirea urbană accelerată a pielii cu CERA REPAIR BARRIER CREAM, crema care întărește funcția de barieră a pielii pentru a întârzia utilizarea unei creme anti-îmbătrânire.

În fiecare zi, agresiunile vieții urbane slăbesc și alterează bariera cutanată și, drept consecință, pielea își pierde nutrienții esențiali și hidratarea.

- Biotherm Life Plankton Elixir Serum este un ser cu acid hialuronic si efect anti-imbatranire Life Plankton care regenereaza, repara si protejeaza pielea.

- Life PlanktonTM Eyes este un tratament fundamental de regenerare pentru conturul ochilor, tratând semnele îmbătrânirii care nu sunt încă vizibile și reparându-le pe cele care sunt deja vizibile.

- Aquasource Night Spa - Balsamul de noapte cu triplu efect rehidratează, catifelează și catifelează: Night-Spa pentru a reface nivelul de hidratare în timp ce dormi. Noapte de noapte, pielea este transformata, liniile de deshidratare sunt uniformizate, pielea este mai proaspata si plina de apa. 

Alege Biotherm wax repair 50ml+ life plankton 8ml + Ochi contouring cream 5ml + aquasource balsam de noapte 20ml produs original. Cumpara la pretul de 379 RON! Recomandarea Oyko din gama Antirid. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Bură-te de efectele unei creme antirid folosind în rutină ta zilnică de îngrijire cremele de față din magazinul OYKO și completează cu serurile faciale care tratează ridurile, petele pigmentare ce hidratează în același timp. Folosită zilnic, crema antirid reduce ridurile existente și împreună cu tratamentele faciale pe care le vei găși în catalogul nostru vei preveni apariția altor riduri.

Produse similare

loading