Nyx Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation Deep Cool 30ml

Cod Produs: 800897181123

Caracteristici:

Descoperă o acoperire confortabilă, delicată cu Can't Stop Won't Stop 24 Hour Foundation – Fondul de ten Can't Stop Won't Stop 24 Hour de la NYX Professional Makeup. Formula intens pigmentată, rezistentă la apă este disponibilă într-o gamă de nuanțe care se potrivesc cu majoritatea tonurilor de piele, iar formula cremoasă alunecă pe piele ca mătasea, creând un ten neted și uniform. Rezistând până la 24 de ore, fondul de ten controlează luciul, pentru un finisaj mat, perfect ca la salon.

Potrivit pentru ten normal, gras, mixt și sensibil. Produs non-comedogenic.

Alege pentru ten Nyx Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation Deep Cool 30ml produs original. Cumpara la pretul de 138 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading