Clarins eclat minute embellisher lev 01

Cod Produs: 3666057013591

Caracteristici:

Clarins Clarins Balsam de Buze Natural Lip Perfector 07

Toffee Pink Shimmer 12ml Clarins Instant Light Natural Lip Perfector înfrumusețează aspectul buzelor, îngrijindu-le și conferind protecție.

Conține unt de shea și mango pentru a face buzele moi și catifelate, și vitaminele A și E pentru îngrijire și hidratare.

Pentru că proprietatea de baza este hrănirea buzelor, se aplică ori de care ori este nevoie.

Comandă pe oyko.ro produsele tale preferate.

Alege Ruj Clarins eclat minute embellisher lev 01 produs original. Cumpara la pretul de 147 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Ruj. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Produse similare

loading

Categorii similare