Issey Miyake L'eau D'issey Homme Eau De Toilette Spray 200ml

Cod Produs: 3423470485448

Caracteristici:

Issey Miyake L'eau D'issey Homme Eau De Toilette Spray 200 ml este o esență masculină rafinată și fresh, reprezentând un parfum emblematic al stilului japonez. Această creație parfumată emană eleganță și prospețime, capturând esența masculinității moderne.

Alege Parfumul Issey Miyake L'eau D'issey Homme Eau De Toilette Spray 200ml produs original. Cumpara la pretul de 489 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Apa de Parfum. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading

Caracteristici Issey Miyake L'eau D'issey Homme Eau De Toilette Spray 200 ml

Note Marine și Fructate: Deschiderea parfumului surprinde cu note proaspete și marine de bergamotă, yuzu și tangerină, oferind o experiență olfactivă revigorantă.

Inimă Condimentată și Aquatică: În inima parfumului, se dezvăluie acorduri condimentate de coriandru, cardamon și ghimbir, completate de nuanțe acvatice, aducând profunzime și complexitate.

Baza Lemnoasă și Mosc: Baza parfumului îmbină notele lemnoase de vetiver și cedru cu acorduri de mosc, conferind persistență și senzualitate.

Flacon Modern și Minimalist: Ambalat într-un flacon modern și minimalist, reflectând influența estetică japoneză, parfumul Issey Miyake emană simplitate și eleganță.

Potrivit pentru Ocazii Diverse: Versatilitatea sa îl face potrivit pentru orice ocazie, de la zilele de birou la întâlniri sociale, aducând o notă subtilă de rafinament.

Rezistență și Persistență: Cu o concentrație echilibrată de uleiuri parfumate, acest parfum oferă o rezistență îndelungată, menținându-și caracterul distinct pe parcursul întregii zile.

Issey Miyake L'eau D'issey Homme Eau De Toilette Spray 200 ml este alegerea perfectă pentru bărbații care apreciază aromele proaspete, moderne și sofisticate. Fiecare strop reflectă eleganța și simplitatea japoneză, oferind o experiență olfactivă memorabilă.