Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Multi Action Face Cream 50ml

Cod Produs: 8028713520433

Caracteristici:

Un tratament global de întârziere a îmbătrânirii, cu triplă acțiune, Crema de față Multi Action combină proprietăți avansate de hidratare, netezire și revitalizare, contribuind, de asemenea, la protejarea pielii bărbaților de efectele nocive ale expunerii la ecranele digitale datorită proprietăților antioxidante.

Zi după zi, tenul general este îmbunătățit, pielea este reenergizată și perfect hidratată.

Un adevărat multitasker, textura fină inovatoare netezește imediat tenul și revitalizează pielea.

Formula ușoară și de înaltă performanță se absoarbe rapid în piele fără a lăsa o senzație de ulei.

Cunoscut pentru reținerea umidității pentru o hidratare pe termen lung, acidul hialuronic ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, permițând un efect de tonifiere. Un amestec revitalizant cu vitamina E și niacinamidă (B3) ajută la combaterea radicalilor liberi și oferă un impuls instantaneu de energie, în timp ce Phytosqualane ajută la reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine.

Extractul de Marrubio ajută la protejarea pielii de efectele nocive ale poluării orașului și ale luminii albastre emise de ecranele digitale și LED datorită proprietăților sale antioxidante.

Zi după zi, tenul general este îmbunătățit, pielea este reenergizată și perfect hidratată.

AMBALARE

Datorită pompei cu șurub detașabil a Cremei de față Multi Action, aceasta poate fi ușor separată de sticla de sticlă.

Alege Acqua Di Parma Multi Action Face Cream 50ml produs original. Cumpara la pretul de 496 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading