Clarins joli rouge velvet 762 v

Cod Produs: 3380810268423

Caracteristici:

Joli Rouge Velvet Matte are o textură deosebit de catifelată, moale, se aplică ușor, iar extractul de pepene verde oferă o hidratare a buzelor până la 6 ore.

În plus, uleiul de caise bogat în acizi grași, hrănește buzele și previne exfolierea lor.

Alege nuanța potrivită tenului tău dintr-o paleta largă de culori!

OYKO - partenerul tău de încredere în menținerea frumuseții !

 

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Alege Clarins joli rouge velvet 762 v produs original. Cumpara la pretul de 249 RON! Recomandarea Oyko din gama Rujuri. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading