Mac Prep And Prime 24 Hour Extended Eye Base 12ml

Cod Produs: 773602335374

Caracteristici:

De acum înainte, fardul dvs de pleoape va arăta impecabil de dimineața până la momentul demachierii.

Baza pentru fard de ochi MAC Prep + Prime cu textură ușoară de gel învelește pleoapele într-un strat catifelat care le netezește suprafața.

În plus, hidratează și creează baza perfectă pentru aplicarea fardurilor de ochi. Fardurile aderă perfect și nu se mai acumulează în cuta pleoapei.

Caracteristici:

textura ușoară se contopește cu tenul netezește suprafața pleoapelor și nivelează liniile fine permite fardurilor o mai bună aderență la pleoapă prelungește persistența machiajului baza este delicată cu zona ochilor

Aplicare:

Aplicați uniform o cantitate adecvată pe pleoapele curate și uscate, și întindeți uniform. Apoi aplicați fardurile ca de obicei.

Alege Mac Prep And Prime 24 Hour Extended Eye Base 12ml produs original. Cumpara la pretul de 173 RON! Recomandarea Oyko din gama Baza de Machiaj. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Primer-urile sau bazele de machiaj sunt o parte esențială a oricărei rutine de machiaj, ajutându-vă să obțineți o piele impecabilă și strălucitoare. Ar trebui să aplicați o baza de machiaj înainte de fondul de ten pentru a estompa imperfecțiunile și a minimiza porii. Descopera toata gama de produse originale pe Shop Oyko.ro

Produse similare

loading