Boucheron serpent boheme Apa de Parfum 30ml

Cod Produs: 3386460114349

Caracteristici:

Boucheron Serpent Boheme este un parfum delicat, sofisticat si seducator pentru femei.

Are un parfum foarte delicat, floral și chypre, pe care orice doamna eleganta ii va placea.

Este o alegere excelenta de parfum pentru fiecare anotimp.

Compozitia bogata a Boucheron Serpent Boheme se deschide cu note citrice si dulci de mandarina si coacaze negre care aduc o prospetime fructata.

In inima simtim un buchet de flori de trandafir turcesc si desert, precum si iasomie al caror parfum delicat si curat adauga feminitate.

In cele din urma găsim note orientale, calde si mistice de mosc, labdanum, paciuli si lemn de sandala.

Note de varf: mandarina, coacaze negre

Note de mijloc: trandafir turcesc, trandafir desert, iasomie

Note de baza: Muschi, labdanum, paciuli, lemn de santal

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Boucheron serpent boheme Apa de Parfum 30ml produs original. Cumpara la pretul de 239 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading