Bvlgari omnia coral Apa de Toaleta 65ml

Cod Produs: 0783320402692

Caracteristici:

APA DE TOALETA Omnia Coral aminteste de soare, de splendoarea naturii si oceane indepartate, astfel ca si o piesa de neuitat a unei bijuterii de coral, purtandu-l vei simti esenta verii.

O apa de toaleta floral-fructata, radianta, aceasta aroma vesela, completa explodeaza cu culori savuroase, tonuri suculente si o abundenta de flori.

Aroma se deschide cu o senzatie proaspata de bergamota stralucitoare si fructe de padure.

Hibiscusul luminos, o floare de mare originalitate si caldura tropicala si stabilitate contra nufarului, o floare cu accent transparente, luminoase care poarta delicat tonuri marine.

La baza, rodia suculenta se aliaza cu profunzimea lemnului de cedru si a moscului.

Aceste note creaza o dara neteda, invaluitoare care dau o nuanta luminoasa, senzuala unei arome jucause si colorate.

Sticla, la fel ca a unei bijuterii, o sofisticata si indrazneata alianta de culori radiante si curbe, capteaza toata energia si vibratia coralului rosu.

Notă: bergamotă, floare de hibiscus, nufar, cedru, rodie. Stil: colorat, radiant, jucaus.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Bvlgari omnia coral Apa de Toaleta 65ml produs original. Cumpara la pretul de 452 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading