Bvlgari rose goldea Apa de Parfum 90ml

Cod Produs: 0783320502514

Caracteristici:

BVLGARI - ROSE GOLDEA - APA DE PARFUM Bvlgari dezvaluie Rose Goldea-noul tribut adus feminitatii combina trandafirul stralucitor si acorduri sofisticate de mosc intr-un mix al dorintei. Inspirat de designul Serpenti, Rose Goldea este o bijuterie indrazneata a seductiei, simbolizand dragostea pasionala.

Creat de maestrul parfumier Alberto Morillas si inspirat de o specie splendida de trandafir, cea de Damasc, compozitia lui florala, seducatoare, face fiecare femeie sa straluceasca in unica lui frumusete.

O aroma care invaluie purtatoarea in aroma trandafirilor si ii flateaza feminitatea, ca un colier de aur roz delicat.

Rose Goldea, expresia totala a fascinatiei si seductiei reginei Cleopatra, muza magnifica a parfumului bijuterie.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Bvlgari rose goldea Apa de Parfum 90ml produs original. Cumpara la pretul de 689 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading