Bvlgari goldea roman night absolu Apa de Parfum 50 ml

Cod Produs: 0783320408878

Caracteristici:

Bvlgari lanseaza o noua editie limitata, Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute care este versiunea mai intensa si profunda a originalului Goldea The Roman Night.

Parfumul Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute este o semnatura contemporana dedicata femeilor spontane, deopotriva puternice si delicate, care traiesc dupa propriile reguli, asumandu-si deciziile.

Compozitia parfumului este Chypre Florala cu o deschidere calde de pune si floare de portocal.

O inima de iasomie sambac si vanilie de Madagascar este amestecata pe o baza de paciuli, mosc si cedru.

Bvlgari parfumuri barbați originale. Alege arome diverse pe Oyko. Cele mai bune prețuri la Bvlgari parfum barbati ✔️ Produse 💯% Originale brand Bvlgari.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri pentru barbati sau apa de parfum de la branduri internationale. Un parfum pentru bărbați este un cadou potrivit și cu siguranță vei găsi în magazinul nostru o gama varianta de parfumuri de brand pentru bărbați, cunoscute și apreciate în toată lumea.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Bvlgari goldea roman night absolu Apa de Parfum 50 ml produs original. Cumpara la pretul de 485 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading