BALMAIN Mini All Purpose Spa Brush A small universal hairbrush

Cod Produs: 8719638146654

Caracteristici:

Mini All Purpose Spa de la Balmain Paris Hair Couture este o perie de par compacta, profesionala, cu care ii oferi parului tau cea mai buna ingrijire.

Aceasta este realizata din par de mistret si are peri din nylon, descalcind parul intr-un mod delicat.

Structura unica a perilor preia sebumul natural de pe scalp si il repartizeaza inspre capatul firului de par, fapt care repara parul uscat, reduce incalcelile si ofera parului un luciu natural.

De asemenea, varful perilor este moale si functioneaza ca un masaj asupra scalpului, stimuland circulatia sangelui si totodata cresterea parului. Utilizarea regulata a periei Balmain previne acumularea de sebum la nivelul scalpului, cel responsabil pentru aspectul inestetic de par gras.

Astfel, poate reduce frecventa cu care iti speli parul. Peria Balmain este potrivita pentru parul cu structura groasa, par cu extensii si pentru lungimi medii-lungi. Datorita dimensiunilor compacte, peria Mini All Purpose poate fi transportata cu usurinta.

Alege BALMAIN Mini All Purpose Spa Brush A small universal hairbrush produs original. Cumpara la pretul de 300 RON! Recomandarea Oyko din gama Accesorii. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading