Calvin Klein Euphoria Apa de Parfum 50ml

Cod Produs: 0088300162543

Caracteristici:

Euphoria, o calatorie catre infinit. Inspirat din libertatea de a-si trai visul. Calvin Klein Euphoria este un parfum oriental fermecator in care orhideea, evidentiata de notele fructate exotice, dezvaluie siajul bogat si cremos.

O promisiune senzuala care evidentiaza frumusetea misterioasa a femeii, este sexy, original si captivant.

Sensual si atragator, Euphoria este creat de Dominique Ropion pentru femeia care isi doreste sa fie libera in fiecare moment al vietii sale, facand parte dintr-o lume incitanta, plina de placere, surpriza si tentatie.

Parfumul ei este un contrast intre fructele exotice si florile seducatoare.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Calvin Klein Euphoria Apa de Parfum 50ml produs original. Cumpara la pretul de 317 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading