Carner Latin Lover Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 8437011481757

Caracteristici:

Lasa-te purtat de atmosfera unica din Barcelona cu brandul Carner Barcelona , fondat in 2009 de Sara Carner.

Brandul, care și-a găsit inspirația în frumusețea Mediteranei și în arhitectura Barcelonei și în modul de viață al locuitorilor locali, îmbogățește lumea cu parfum. Compozițiile de parfum Carner Barcelona sunt descrise ca fiind originale și distinctive și se bazează pe munca excepțională a adevăraților maeștri ai meșteșugului lor.

DETALII -Parfum unisex

Cap: ylang-ylang, magnolie, bergamota

Bază: frunze de patchouli indonezian, benzoină, mosc alb

Inimă: narcisa frantuzeasca, Iasomie Sambac, lăcrămioare, violet

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Carner Latin Lover Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 975 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Unisex. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading