Carolina Herrera 212 Vip rose Apa de Parfum 80ml*

Cod Produs: 8411061995761

Caracteristici:

212 VIP Wins de Carolina Herrera este un parfum Floral de dama lansat in 2021.

Creatorul acestui parfum este Emilie Bevierre-Coppermann. Carolina Herrera 212 VIP Wins este un parfum vegan, proaspăt și floral, apreciat de femeile spontane și îndrăznețe.

Dinamic și jucăuș, parfumul are un debut revigorant de mandarină și tonuri verzi care conduce treptat către inima florală de trandafir asociată cu note fructate de rodie.

La baza parfumului tonurile de tonka și mosc accentuează experiența olfactivă, oferind parfumului intensitate și persistență.

Notele de varf sunt note verzi si mandarina;

Notele de mijloc sunt rodie si trandafir;

Notele de baza sunt mosc, note lemnoase si boabe de tonka.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Carolina Herrera 212 Vip rose Apa de Parfum 80ml* produs original. Cumpara la pretul de 601 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading