Dior Joy Body Lotion 200ml

Cod Produs: 3348901421751

Caracteristici:

Laptele pentru corp JOY de la Dior este un produs de îngrijire pentru corp cu parfum învăluitor, în care: Bergamotă decojită și Mandarină explodează la unison cu florile.

Trandafirul de Grasse, utilizat atât sub formă de Esența, cât și de Extract, și Iasomia amețitoare se împletesc cu fructele suculente într-un surâs vibrant.

Santalul cald și onctuos ne învăluie cu blândețe. Semnătura intimă, suflul limpede și pudrat al moscurilor creează un efect tandru și senzual de piele-pe-piele.

Textură ultraproaspata și aerată a acestui lapte pentru corp creează un moment autentic de plăcere. Generos și învăluitor, laptele prelungește experiență senzorială a lui JOY de la Dior.

 

Alege Dior Joy Body Lotion 200ml produs original. Cumpara la pretul de 383 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți corpul cu produsele de îngrijire potrivite nevoilor tale. Alege crema de corp potrivită tipului tău de piele sau loțiunile hidratante care pot avea mai multe beneficii. Pot fi specifice pentru vergeturi sau celulita din categoria tratamentelor pentru corp dar au în același timp și efect de hidratare. Mai multe informatii

Produse similare

loading