Dior Capture Youth Eyes 15ml

Cod Produs: 3348901420396

Caracteristici:

Dior Capture Youth Eyes 15ml

Ingrijirea specială anti-rid elimină umflăturile, cercurile întunecate si umple pielea dvs.. Oferă zonei ochilor o îngrijire perfectă anti-rid, protejează eficient împotriva proceselor care duc la formarea ridurilor si reduce ridurile existente.

Conține ingredientul natural activ motar, care netezește pielea dvs.

Rezultatul va fi un aspect tânăr.

Efecte: umple si întinde ridurile, netezește zona ochilor, reduce cercurile întunecate, înmoaie pielea, îmbunătățește elasticitatea pielii, reîmprospătează, adaugă un aspect tânăr, promovează vindecarea, potrivit pentru toate tipurile de piele.

Efectele imediate ale produsului Capture Youth Advanced Eye Treatment:*

-Conturul ochilor este calmat: 85%

-Conturul ochilor este mai neted: 74%

-Privirea are mai multă prospețime: 77%

După 4 săptămâni:*

-Cearcănele sunt estompate: 72%

-Pungile sunt atenuate: 67%

-Privirea pare mai tânără: 75%*

CUM SE UTILIZEAZĂ:NOUA* PROCEDURA PENTRU TINEREȚE DESTINATĂ ZONEI OCHILOR 2 utilizări:

1. Pentru utilizare zilnică, se masează cu delicatețe conturul ochilor până la pleoapa superioară, pentru a deschide privirea.

2. Ca mască antioboseală, se aplică un strat gros pe zona delicată a conturului ochilor, atunci când aceștia sunt foarte obosiți.* La Dior.

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Alege Dior Capture Youth Eyes 15ml produs original. Cumpara la pretul de 362 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading